Algemene voorwaarden


Leveringsvoorwaarden webwinkel

Algemeen

De onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen van mijn webwinkel:
Hannie van Weel Textiles. Door te bestellen bij Hannie van Weel Textiles geef je gelijk aan dat je akkoord gaat met de bepalingen in onderstaande voorwaarden. Prijzen van de producten staan aangegeven in Euro’s, incl. BTW.

Bestellen en betalen

Na het bestellen ontvang je een bevestigings e-mail met het besteloverzicht en de te verwachte verwerkingstermijn. De bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is. Betalingen uitsluitend via de website, dwz. gebruikmakend van Ideal of PayPal.
De bestelling wordt in principe binnen een termijn van 5 werkdagen afgeleverd door TNT post. Mocht het langer duren door onvoorziene omstandigheden dan krijg je daarvan direct bericht per email. Alle bestellingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst.

Hannie van Weel Textiles stelt zich niet aansprakelijk voor het niet op tijd bezorgen, verlies of beschadiging door het postbedrijf. Afhankelijk van de grootte en kwetsbaarheid van het artikel wordt je bestelling in een doosje (sjaals) als brievenbuspost of als een pakket verpakt. Verzendkosten zullen dus varieren.

Retourneren en ruilen

Hannie van Weel Textiles wil zoveel mogelijk dat de klant tevreden is natuurlijk. Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn met een product dan kun je het 7 dagen na ontvangst retourneren op eigen kosten. Alle retour zendingen dienen vooraf eerst gemeld te worden via de mail. Producten die gedragen, handmatig veranderd of gewassen zijn kunnen niet worden geretourneerd. Ook dient het product in originele staat en verpakking te worden geretourneerd. Na ontvangst zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen worden teruggestort op je rekening. Hannie van Weel Textiles retourneert geen verzend- of verpakkingskosten. Hannie van Weel Textiles houdt zich tevens het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt, is beschadigd of niet in originele staat is terug gezonden. Dit geldt ook voor goederen die niet binnen 7 dagen zijn terug gestuurd.

Aansprakelijkheid

Informatie op de site van webwinkel Hannie van Weel Textiles is zorgvuldig samengesteld en weergegeven.
Wanneer sommige informatie toch niet helemaal volledig is weergegeven is Hannie van Weel Textiles hiervoor niet aansprakelijk. Zouden zich fouten voordoen dan zal Hannie van Weel Textiles er alles aan doen deze zo snel mogelijk te herstellen. Hannie van Weel Textiles kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kleurafwijkingen tussen de digitale afbeeldingen en het uiteindelijke product ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Klachten

Heb je een klacht of een suggestie, gebruik dan het contactformulier of stuur een e-mail: info@hannievanweeltextiles.com Iedere klacht wordt serieus behandeld.

Overmacht

Hannie van Weel Textiles is niet aansprakelijk voor hinder ten gevolge van overmacht. Hieronder wordt verstaan: transportstagnatie en bedrijfsstoring bij Hannie van Weel Textiles. In geval van overmacht heeft Hannie van Weel Textiles het recht de bestelling op te schorten of indien nodig de overeenkomst te ontbinden. Hierover wordt je schriftelijk ingelicht. Hannie van Weel Textiles is niet verplicht tot het betalen van enige schadevergoeding.

Leveringsvoorwaarden maatwerk

Algemeen

De onderstaande verkoop, levering- en betalingsvoorwaarden gelden voor alle maatwerk producten als textiel kunst, dekens en/of kussens en de handgemaakte stoffen (surface design). Door het contract te ondertekenen bij Hannie van Weel Textiles geef je gelijk aan dat je akkoord gaat met de bepalingen in onderstaande voorwaarden. Prijzen staan aangegeven in Euro’s, incl. BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen en betalen en afleveren

Na het ondertekenen van het contract ontvang je een factuur via email en post voor de 50 % aanbetaling van je bestelling. Zodra de betaling binnen is wordt jouw opdracht ingeroosterd op volgorde van binnenkomst. De afleverdatum wordt in het contract opgenomen en vind plaats nadat de totale factuur voldaan is. Je kunt je bestelling persoonlijk afhalen of laten verzenden via TNT Post tegen de geldende tarieven. Afhankelijk van het aantal artikelen wordt je bestelling in een enveloppe of pakket verpakt. Kleinere artikelen worden zoveel mogelijk in een platte doos op brievenbus formaat verzonden.

Hannie van Weel Textiles stelt zich niet aansprakelijk voor het niet op tijd bezorgen, verlies of beschadiging door het postbedrijf.

Niet tevreden

Hannie van Weel Textiles wil zoveel mogelijk dat de klant tevreden is natuurlijk maar een algemene regel is wel dat maatwerk uiteindelijk mijn interpretatie is van jouw onderwerp binnen de spelregels die jij me hebt geven. Tussentijds hebben we een aantal keren email contact en als de foto’s van de voortgang van het werk je niet bevallen, kun je nog wat bijsturen. Gebeurt dat niet dan accepteer je het werk zoals het gecreëerd is. Kun je je echt niet vinden in het eindresultaat dan kun je voor het overeengekomen bedrag iets anders uit mijn webshop uitkiezen en neem ik het werk terug.

Aansprakelijkheid

Informatie op de site van webwinkel Hannie van Weel Textiles is zorgvuldig samengesteld en weergegeven. Wanneer sommige informatie toch niet helemaal volledig is weergegeven is Hannie van Weel Textiles hiervoor niet aansprakelijk. Zouden zich fouten voordoen dan zal Hannie van Weel Textiles er alles aan doen deze zo snel mogelijk te herstellen. Hannie van Weel Textiles kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kleurafwijkingen tussen de digitale afbeeldingen en het uiteindelijke product ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Klachten

Heb je een klacht of een suggestie stuur dan een e-mail: info@hannievanweeltextiles.nl Iedere klacht wordt serieus behandeld.

Overmacht

Hannie van Weel Textiles is niet aansprakelijk voor hinder ten gevolge van overmacht. Hieronder wordt verstaan: transportstagnatie en bedrijfsstoring bij Hannievan Weel Textiles. In geval van overmacht heeft Hannie van Weel Textiles het recht de bestelling op te schorten of indien nodig de overeenkomst te ontbinden. Hierover wordt je schriftelijk ingelicht. Hannie van Weel Textiles is niet verplicht tot het betalen van enige schadevergoeding.

Delen: